LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Încă un obiectiv turistic din România distrus de nepăsare. Cum a DISPĂRUT un simbol din Banat care atrăgea mii de turişti

Postat la 19 august 2019 9874 afişări

Încă un obiectiv turistic din România distrus de nepăsare. Cum a DISPĂRUT un simbol din Banat care atrăgea mii de turişti

În timp ce în alte zone din ţară autorităţile fac orice pentru a-şi promova obiectivele turistice şi pentru a atrage turiştii, se pare că în Caraş Severin, autorităţile locale şi judeţene, nu mişcă nimic. Responsabilii cu turismul din Caras Severin, au reuşit să mai adauge încă o realizare negativă la multele pe care le are în judeţ. După dezastrul din Staţiunea Semenic ajunsă o ruină, Complexul Scorilo sau cabanele de pe marginea Lacului Secu distruse, acum s-a dărâmat şi ce a făcut natura.

În mod natural, după suspendarea circulaţiei pe calea ferată Caransebeş – Oţelu Roşu, s-a format o replică a celebrului Tunel al Iubirii din Ukraina. Copacii au crescut de-o parte şi de alta a liniei ferate, iar aspectul era unul deosebit de frumos şi romantic. Câţiva tineri pasionaţi de fotografie, au realizat câteva fotografii, le-au pus pe site-urile de socializare şi aşa s-a născut un nou obiectiv turistic la nivel naţional şi european. Fiindcă vestea că în România, în Caras Severin intre Obreja şi Glimboca exista un loc aşa frumos, a ajuns până la Bruxelles devenind recomandare turistică.

Parlamentul European a publicat pe o nouă listă Foursquare, care cuprinde 28 de „comori ascunse” ale Uniunii Europene (UE) care trebuie vizitate.

Info – (Astfel, lista conţine lacul Morskie Oko din oraşul polonez Zakopane, Giant’s Causeway, un obiectiv ce constă în aproximativ 40.000 de coloane de bazalt interconectate, situat în partea de nord-est a Irlandei de Nord, insula Inishbofin din Irlanda, Rota Vicentina din Portugalia, Le Lac-d’Issarlès din Franţa, insula Samothraki din Grecia, castelul Gyula din Ungaria, buncărul sovietic secret din oraşul Līgatne din Letonia, plaja Lara din Turcia, muzeul Niedersulz din Austria, Louisiana Museum of Modern Art din Danemarca, castelul de nisip Lappeenranta Soikoon din Finlanda, plaja San Blas din insula Gozo, Lubenice din insula croată Cres, pădurea Hallerbos din Belgia, pădurea Kaleto din Bulgaria, Parcul Naţional Sarek din Suedia, oraşul Klaipėda din Lituania, calea ferată abandonată dintre oraşele Oţelul Roşu şi Caransebeş – Tunelul Iubirii, lacul Peipus situat la graniţa dintre Estonia şi Rusia, oraşul Erfurt din Germania, deşertul Tabernas din Spania, parcul naţional De Hoge Veluwe din Olanda, lacul Bled din Slovenia, peştera Belianska din Slovacia, muzeul Skoda din Republica Cehă, oraşul Assisi din Italia şi muzeul de istorie Bock din Luxembourg.)

 

Vestea s-a dus şi în Caras Severin au sosit tot mai mulţi turişti din ţară şi din toată lumea, pentru a vedea această frumuseţe a naturii. Tot mai multe cupluri ajungeau aici pentru fotografii încărcate de romantism, s-au realizat albume de nuntă la Obreja, iar fotografii nu se mai saturau de această perlă naturală a Caraş-Severinului, scrie infocs.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
distrugeri,
turism,
turisti,
atragere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.