Încă un hypermarket sub brandul Succes, la Craiova în spaţiul fostului magazin Pic

Autor: Ioana Mihai Postat la 15 decembrie 2011 358 afişări

Fostul hipermarket Pic din Craiova a fost redeschis azi sub brandul Succes, acesta este cel de-al doilea magazin din fosta reţea, după cel din Piteşti. Pic S.A. este administrată de PricewaterhouseCoopers Business Recovery Services IPURL din martie 2010, după intrarea societăţii în insolvenţă la sfârşitul anului 2009.

"Prin această redeschidere a magazinului din Craiova, PwC continuă strategia de reorganizare a societăţii, punând în valoare activele acesteia. Nu ne vom opri aici. Suntem în negocieri pentru a redeschide şi a celelalte magazine din fosta reţea Pic", a declarat Marius Zidaru, director, liderul Departamentului de Servicii pentru Restructurarea Afacerii din cadrul PwC România.

"Deschiderea acestui magazin din Craiova confirmă angajamentul firmei Succes de a activa pe segmentul de hypermarketuri, consolidându-şi prezenţa în zona Olteniei. Ambiţia noastră este de a ne crea o reţea de hypermarketuri la nivel naţional şi suntem încrezători că există oportunităţi pe piaţa de retail modern la preţuri accesibile chiar şi în această perioadă de scădere a consumului", a precizat Liviu Şendroiu, administratorul Succes Nic Com.

"Obiectivul PwC în este de a valorifica activele societăţii în mod optim maximizând astfel recuperarea pentru toate părţile implicate: creditori, furnizori şi angajaţi. Acest parteneriat dezvoltat împreună cu cei de la Succes prin redeschiderea magazinelor din Piteşti şi Craiova ne face încrezători că, în curând, întreaga reţea de magazine va fi repusă în funcţiune. Ne bucură faptul că în această perioadă economică dificilă capitalul autohton găseşte resurse de a investi în activităţi care produc locuri de muncă şi în acelaşi timp oferă consumatorului opţiunea de a achiziţiona produse de calitate la preţuri competitive", a mai spus Marius Zidaru.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retail,
succes,
pic,
magazine,
deschidere
/actualitate/inca-un-hypermarket-sub-brandul-succes-la-craiova-in-spatiul-fostului-magazin-pic-9064645
9064645
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.