Incă o vedetă PRO TV se pregăteşte să PĂRĂSEASCĂ România. Şi-a mutat deja familia în casa din Spania

Postat la 05 mai 2018 54731 afişări

Incă o vedetă PRO TV se pregăteşte să PĂRĂSEASCĂ România. Şi-a mutat deja familia în casa din Spania

De pe uliţa popularului sat ”Las Fierbinţi”, Ardiles s-a mutat cu ”purcel şi căţel” lângă plaja Mediteranei. Mihai Mărgineanu şi-a schimbat domiciliul într-o localitate din sudul Spaniei, unde a cumpărat anul trecut o casă, cu credit bancar.

Solistul care şi-a obţinut anul trecut brevetul de pilot de linie şi-a instalat soţia, pe Andreea şi cei doi copii ai lor Tudor şi Alexandra- în perspectiva în care va veni vremea în care va lua în serios meseria de pilot.

Deocamdată serialul în care este distribuit –”Las Fierbinţi” şi a cărui coloană sonoră o semnează, înregistrază recorduri de popularitate şi nici cu propria sa trupă muzicală nu-I merge rău aşa că de vara până în toamnă stă mai mult în România.

Solistul a ales Spania este că, în ultimii 10 ani, a fost principala ţară unde şi-a petrecut vacanţele împreună cu familia şi prietenii săi.

Viaţa lui Mihai Mărgineanu s-a schimbat totalmente înainte să împlinească 40 de ani. S-a lansat şi consacrat în muzică la 37 de ani, din inginer a devenit solist, apoi actor, pilot de avion ultrauşor apoi, pilot de linie, scrie libertatea.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.