Aromă de faliment? Încă o lovitură pentru cel mai mare lanţ de restaurante din lume: va mai închide 500 de locaţii

Postat la 05 mai 2018 841 afişări

Lanţul de restaurante Subway va închide aproximativ 500 de locaţii în America de Nord în 2018, potrivit CNN.

Aromă de faliment? Încă o lovitură pentru cel mai mare lanţ de restaurante din lume: va mai închide 500 de locaţii

În schimb, compania speră să deschidă încă 1.000 de locaţii în alte continente.

 

Compania are peste 44.000 de locaţii la nivel global – mai multe decât orice alt retailer. Federaţia Naţională a Retailului transmite că erau 27.000 de restaurante Subway în Statele Unite, în anul 2016, în comparaţie cu 17.500 de locaţii ale brandului Yum (Pizza Hut, Taco Bell şi KFC), şi 14.000 de locaţii McDonald s.

 

Compania a transmis că se aşteaptă să închidă magazinele în urma unui plan de revitalizare anunţat din vara anului 2017. În urma planului, francizaţii vor avea nevoie de o investiţie mai mare pentru a susţine operaţiunile.

 

Printre proiectele Subway se numără o serie de chioşcuri de tip self-service, scaune mai confortabile, Wi-Fi şi porturi de încărcare prin USB la mese.

 

Subway nu a început să reducă numărul de magazine decât în urmă cu trei ani. În 2016, compania a pierdut 350 de magazine în Statele Unite, acesta fiind primul an din istorie în care compania nu s-a extins. Compania nu a transmis încă numărul de magazine din 2017 şi situaţia acestora, însă a fost raportată închiderea a sute de locaţii.

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.