Încă o ţară se alătură grupului care impune taxe vamale împotriva SUA

Postat la 21 iunie 2018 102 afişări

Turcia va iniţia, joi, implementarea unor taxe vamale pe produse americane cu o valoare de 266,5 milioane de dolari ca răspuns la taxele „necugetate şi insuportabile” pe oţel şi aluminiu ale Statelor Unite, a declarat ministrul Economiei din Turcia, Nihat Zeybekci, citat de Reuters.

Încă o ţară se alătură grupului care impune taxe vamale împotriva SUA

„Valoarea totală a taxelor vamale impuse astăzi de Turcia asupra Statelor Unite este proporţională cu costurile adiţionale pe care Turcia le va suferi ca urmare a taxelor impuse de Statele Unite asupra Turciei”, a declarat Nihat Zeybekci.

 

„Ele sunt concepute să fie proporţionale, măsurate şi menite să protejeze interese Turciei şi în acelaşi timp să încurajeze dialogul”, a mai adăugat ministrul.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.