ALERTĂ METEO. Cod galben de furtună în Capitală şi în alte cinci judeţe

Postat la 21 iunie 2018 65 afişări

UPDATE Meteorologii au prelungit, joi dimineaţă, codul galben de ploi şi furtună în Capitală, până la ora 10:00, fiind semnalate averse, descărcări electrice, vânt puternic şi grindină de mici dimensiuni.

ALERTĂ METEO. Cod galben de furtună în Capitală şi în alte cinci judeţe

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a anunţat, joi dimineaţă, că se vor semnala în Bucureşti averse ce vor acumula 15-20 de litri/mp, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului. De asemenea, meteorologii spun că va fi şi grindină.

AMN a emis cod galben de furtună şi pentru alte judeţe din ţară, între orele 8:00 - 9:30.

Potrivit ANM, a fost emisă avertizarea pentru judeţele Ialomiţa, Giugiu, Teleorman, Ilfov şi Călăraşi, unde se vor semnala averse ce vor cumula 20 - 25 de litri/mp, descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni, intensificări de scurtă durată ale vântului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.