Abraham Schot preia funcţia de preşedinte interimar al Consiliului de Administraţie Audi

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 20 iunie 2018 33 afişări

Consiliul de Supraveghere al AUDI AG a decis să îl însărcineze temporar şi cu efect imediat pe Abraham Schot cu funcţia de Preşedinte al Consiliului de Administraţie Audi.

Abraham Schot preia funcţia de preşedinte interimar al Consiliului de Administraţie Audi

Preşedintele Audi, Rupert Stadler, a fost arestat preventiv în 18 iunie, la solicitarea Parchetului din München. Stadler a solicitat Consiliului de Supraveghere să îl elibereze din funcţia de Membru al Consiliului de Administraţie al AUDI AG şi din funcţia de Membru al Consiliului de Administraţie al Volkswagen AG.

Consiliile de Supraveghere ale Volkswagen şi Audi au dat curs solicitării lui Stadler de a-l elibera din aceste funcţii. Aceste decizii se aplică temporar, până la clarificare circumstanţelor care au dus la arestarea sa.

Schot este membru al Consiliului de Administraţie al AUDI AG şi responsabil pentru Vânzări şi Marketing din 1 septembrie 2017.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.