Încă o lovitură pentru taximetrişti: Uber s-a lansat într-un nou oraş din România

Postat la 18 noiembrie 2016 102 afişări

Încă o lovitură pentru taximetrişti: Uber s-a lansat într-un nou oraş din România

Uber, aplicaţia de ridesharing care pune în legătură pasageri cu şoferi parteneri care vor să împartă o cursă, a intrat de joi în Braşov, potrivit unui anunţ al companiei.

Toţi cei care nu au încercat serviciul până acum vor avea prima cursă gratuită, în limita a 30 de lei, dacă îşi fac un cont Uber şi introduc în aplicaţie codul Brasov.

Clienţii vor plăti electronic, prin aplicaţie, fără numerar şi fără bacşis. După fiecare cursă, utilizatorii au acces online la factura fiscală.

Tariful de bază Uber pentru Braşov va fi de 1,5 lei pe km şi 0,2 lei pe minut. Tariful minim pentru o cursă este de 7 lei. Tariful de anulare, dacă pasagerul anulează cursa după 5 minute, este de 6 lei.

Astfel, o cursă de la gară până la Piaţa Sfatului va fi de aproximativ 8 de lei, în condiţii de trafic normal.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.