Încă o firmă se alătură campaniei suceveanului care vrea autostrăzi

Autor: Ioana Matei Postat la 07 martie 2019 434 afişări

Încă o firmă se alătură campaniei suceveanului care vrea autostrăzi

În semn de protest faţă de lipsa autostrăzilor, pe 15 martie, la ora 15, pentru fix 15 minute, conducerea firmei de încălţăminte Kalapod anuntă că îşi va suspenda activitatea în magazinele pe care le deţin, atât online cât şi offline şi îi provoacă şi pe alţi antreprenori să facă acelaşi lucru, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

 „Suntem revoltati faţă de faptul că autorităţile din România nu se preocupă de infrastructura rutieră, de aceea dorim să ne alăturam protestului iniţiat de Ştefan Mandache, şi sperăm, ca alături de alţi antreprenori să reuşim să tragem un semnal de alarmă cu privire la starea deplorabilă a drumurilor, cât şi lipsa unor autostrăzi esenţiale din România”, declară conducerea Kalapod România 

 “Suntem nevoiti să călătorim des, iar timpul pierdut în maşină, în cozi interminabile, este din ce în ce mai mare, iar drumurile pe care suntem nevoiti să mergem zi de zi se deteriorează foarte rapid, punând în pericol vieţile şoferilor. Suntem cu toţii de acord că drumurile din România sunt cele mai grele din Europa, iar superficialitatea cu care este tratat acest subiect de către autorităţile din România ne revoltă, de aceea suntem mai mult decat onorati să ne alăturăm protestului condus de suceveanul Ştefan Mandache. Nu ne cunoastem personal, dar îl asiguram că are tot suportul şi toată susţinerea echipei Kalapod în acest demers”, spun reprezentanţii echipei Kalapod.

Kalapod este un magazin de încălţăminte care a livrat anul trecut peste 250.000 de produse în România.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
autostrazi,
firma,
suceava

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.