Incă o descoperire impresionantă făcută de arheologi în Egipt

Postat la 03 septembrie 2018 177 afişări

Arheologii au descoperit în Egipt urmele uneia dintre cele mai vechi aşezări din Delta Nilului, potrivit estimărilor, oamenii de ştiinţă estimând că se află în faţa unui sit din neolitic, anunţă Reuters.

Incă o descoperire impresionantă făcută de arheologi în Egipt

O echipă compusă din argeologi egipteni şi francezi a descoperit mai multe depozite în care erau păstrate mari cantităţi de resturi animale şi vegetale, unelte de piatră şi produse de olărit, a anunţat duminică ministrul vestigiilor istorice din Egipt.

Potrivit oficialului, noile descoperiri arată că zona Tell al-Samara, din provincia nordică El-Dakahlia este locuită încă din al cincilea mileniu î.e.n., cu mult înaintea celor mai vechi piramide din Egipt.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.