Încă două ţări europene anunţă primele cazuri de coronavirus

Postat la 25 februarie 2020 690 afişări

Încă două ţări europene anunţă primele cazuri de coronavirus

Austria a confirmat azi primele două cazuri de infecţie cu coronavirus, iar Croaţia a înregistrat primul său caz

Autorităţile austriece nu au identificat până acum sursa celor două infecţii

Cele două ţări se află în apropierea Italiei, ţara cu cele mai multe cazuri cofirmate din EuropaAustria a anunţat astăzi că a confirmat primele două cazuri de infectare cu coronavirus, iar autorităţile croate au confirmat şi ele primul caz de infectare din ţară, potrivit The Guardian.

Cazurile din Austria au fost înregistrate în landul Tirol. Autorităţile de la Viena au informat că nu au identificat până acum sursa celor două infecţii, dar landul Tirol are graniţă cu provincia italiană Bolzano-Alto Adige. În Croaţia, premierul Andrej Plenkovic a anunţat că un tânăr care a călătorit recent în Italia a fost infectat cu coronavirus şi a fost internat într-un spital din Zagreb.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cazuri,
anunt,
europene,
austria

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.