Încă cinci morţi din cauza coronavirusului. Bilanţul actual: 217 decese în România

Postat la 08 aprilie 2020 373 afişări

Încă cinci morţi din cauza coronavirusului. Bilanţul actual: 217 decese în România

Încă cinci români au murit din cauza coronavirusului. Ultimele cazuri sunt din Suceava, Bucureşti şi Sibiu, potrivit Grupului de Comunicare Strategică (GCS).

Un bărbat de 53 de ani, din judeţul Suceava, a murit în 6 aprilie. El era internat din 16 martie în Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, Secţia Cardiologie, cu diagnostic cardiomiopatie dilatativă, insuficienţă cardiacă cronică, proteză mecanică aortă şi anuloplastie mitrală. A fost confirmat pe 28 martie cu noul coronavirus .

Un alt bărbat de 89 de ani a murit în Bucureşti. El era internat în Spitalul Universitar Bucureşti şi a fost transferat în data de 1 aprilie în Spitalul Colentina, la Secţia ATI, unde a fost intubat. În aceeaşi zi a fost confirmat în cu noul coronavirus. El suferea de boală cardiovasculară cronică.

Un bărbat de 70 de ani, din judeţul Hunedoara a murit în 3 aprilie la Spitalul Municipal Hunedoara, în Secţia Pneumologie. În 5 aprilie a fost transferat în ATI, când a venit şi confirmare pentru coronavirus. Bărbatul a murit în 8 aprilie. Suferea de HTA.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
decese,
cauza,
bilant

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.