În peisajul comerţului bucureştean a intrat o nouă destinaţie de shopping: Pipera Plaza

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 18 septembrie 2015 2611 afişări

Centru comercial Pipera Plaza, un nou proiect marca Alpha Property Group, parte a grupului german Intercora, a fost inaugurat în zona Pipera. Pipera Plaza este o combinaţie între strip mall şi galerie comercială, reunind branduri româneşti şi internaţionale.

În peisajul comerţului bucureştean a intrat o nouă destinaţie de shopping: Pipera Plaza

Sportisimo deschide prima locatie din Romania in Pipera Plaza, Starbucks si Lidl  inaugureaza in cadrul acestui proiect cele mai mare locatii din Romania, iar TipTop lanseaza un concept nou, in stil frantuzesc. PetMag deschide prima locatie de peste 400 mp din cadrul retelei de magazine.

Între chiriaşii Pipera Plaza se numără Lidl, Old Barber Shop, Wine Republic, CTS Corner, Cataleya, Flormar, 5asec, Sensiblu, ZOOT, dm, Takko Fashion, Pepco, Starbucks, SaladBox, Dinner Food, Pizza Bonita, Petit Gaulois, Soup-Up, Uncle John by Old Brick Pub, Tip Top si 5togo. În noiembrie vor fi deschise spaţiile JYSK, Sportisimo, PetMag concept store si Deichmann.

“Intentia noastra este de a organiza, în viitor, şi evenimente de weekend, de pildă petreceri de cooking, evenimente sportive pentru copii si familiile din cartier, cum ar fi street basket sau concurs de biciclete”, spune Marius Ivan, co proprietar al Pipera Plaza.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pipera,
bucurestean,
comert,
shopping,
proiect
/actualitate/in-peisajul-comertului-bucurestean-a-intrat-o-noua-destinatie-de-shopping-pipera-plaza-14723631
14723631
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.