În cinci luni au fost vândute 50 de apartamente în Rose Garden

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 19 noiembrie 2012 70 afişări

Coldwell Banker Affiliates of Romania a intermediat, în ultimele cinci luni, vânzarea a 50 de locuinţe în cadrul Rose Garden, proiect rezidenţial dezvoltat de către GTC România în parteneriat cu Deutsche Bank, în zona Colentina din Bucureşti.

Rose Garden este amplasat pe Şoseaua Colentina, în apropiere de Piaţa Obor. Proiectul este format din 908 locuinţe, studiouri şi apartamente cu două şi trei camere, incluse în 11 clădiri. Ansamblul este ocupat în proporţie de peste 70%, comunitatea din Rose Garden numărând mai mult de 1500 de locuitori."În ultimele şase luni am observat o creştere a cererii de locuinţe noi. Proiectul este finalizat, există o comunitate numeroasă iar ofertele sunt atractive. Astfel, ritmul actual de vânzări în Rose Garden este de aproximativ 10 locuinţe pe lună şi estimăm că acesta va creşte la 15 locuinţe vândute lunar", a declarat Shimon Galon, CEO in cadrul GTC Romania.

Preturile de vanzare ale apartamentelor din Rose Garden pornesc de la 53.000 de euro, TVA inclusa, pentru un studio si de la 69.000 de euro, TVA inclusa, pentru un apartament cu doua camere. "Avem zilnic cateva vizionari iar cumparatorii sunt dispusi sa plateasca un pic mai mult pentru o locuinta noua daca aceasta este localizata intr-o zona buna, finisajele sunt de calitate iar proiectul este dezvoltat de companii cu renume", a declarat Ionut Nicolescu, manager de proiect din partea Coldwell Banker.

In cadrul Rose Garden exista mai multe locuri de joaca pentru copii, spatii verzi, spatii comerciale, farmacie, clinica dentara, optica medicala, pet-shop, notariat, salon de infrumusetare si sali de fitness si in imediata apropiere se afla doua hipermarketuri, Piata Obor precum si numeroase mijloace de transport, inclusiv metrou.Rose Garden este primul proiect rezidential dezvoltat pe plan local de catre GTC Romania, care a mai construit si ansamblul FeliCity, amplasat in zona Baneasa. Dezvoltatorul a lansat recent faza a doua a proiectului FeliCity unde preturile de vanzare pentru un apartament cu doua camere pornesc de la 60.000 de euro + 5%* TVA in timp ce preturile pentru un apartament cu trei camere pornesc de la 73.780 de euro + 5%* TVA.

GTC, unul din cei mai mari dezvoltatori imobiliari din regiune, a mai construit in Romania proiectele de birouri Europe House, America House si City Gate (toate aflate in Bucuresti) precum si patru centre comerciale sub brandul Galleria.Coldwell Banker Affiliates of Romania este agentul exclusiv de vanzare al Rose Garden si FeliCity.

Coldwell Banker Affiliates of Romania este liderul pietei de consultanta imobiliara din Romania dupa ultimele rezultate financiare oficiale si compania cu cea mai extinsa activitate pe segmentul rezidential, fiind reprezentantul local a uneia dintre cele mai cunoscute companii imobiliare la nivel mondial.

Coldwell Banker Affiliates of Romania ofera servicii de consultanta, brokeraj si management al proprietatilor imobiliare pe toate segmentele pietei: rezidential, birouri, industrial, terenuri si investitii. Compania are in prezent 46 de sucursale - sasesprezece in Bucureşti si cate una in Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Braila, Bran, Brasov, Campulung, Cluj-Napoca, Constanta, Drobeta-Turnu Severin, Galati, Iasi, Miercurea Ciuc, Onesti, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Rasnov, Satu Mare, Sfantul Gheorghe, Suceava, Targu Mures, Turda, Vaslui, Zalau si Zarnesti.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/in-cinci-luni-au-fost-vandute-50-de-apartamente-in-rose-garden-10336428
10336428
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.