Împrumut de 35 milioane euro pentru dezvoltarea noului mall din Obor

Postat la 11 iulie 2014 52 afişări

Omul de afaceri Florin Pogonaru vrea să împrumute 35 de milioane de euro pentru finanţarea centrului comercial pe care vrea să-l construiască lângă Obor prin intermediul firmei Prodplast Imobiliare, al cărui capital urmează să fie majorat cu peste 10 milioane de euro, în acelaşi scop.

Împrumut de 35 milioane euro pentru dezvoltarea noului mall din Obor

 Acţionarii firmei vor discuta în august majorarea capitalului social cu 46 milioane de lei, de la 20,8 milioane de lei la 66,8 milioane de lei prin aporturi noi în numerar, prin emiterea de 46 milioane de acţiuni, în scopul finanţării proiectului imobiliar din Strada Ziduri Moşi, nr 23.

De asemenea, compania intenţionează să acceseze un credit de 35 milioane de euro, pentru o durată de până la 30 de ani de la instituţii de credit din România şi/sau străinătate, în vederea finanţării centrului comercial.

Centrul comercial, denumit Veranda Shopping Center, va avea o suprafaţă de circa 25.000 de metri pătraţi şi urmează să fie dezvoltat în zona Pieţei Obor, pe fostul amplasament al fabricii de mase plastice Prodplast, care a fost relocată.

Prodplast Imobiliare a desemnat firma CBRE România pentru închirierea spaţiilor din centrul comercial şi a angajat firma Barsine Investitii pentru managementul de proiect şi alte servicii conexe în vederea realizării investiţiei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/imprumut-de-35-milioane-euro-pentru-dezvoltarea-noului-mall-din-obor-12929668
12929668
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.