"Îmi e silă"! Votul din Senat în cazul lui Gabriel Oprea l-a scos din minţi pe Godină

Autor: Bogdan Stanescu Postat la 20 septembrie 2016 2144 afişări

Marian Godină a scris luni seara, pe Fakebook, că votul dat în Senat în cazul lui Gabriel Oprea reprezintă unul dintre momentele în care îi pare rău că este poliţist, afirmând că îi este silă de ceea ce s-a întâmplat în Parlament.

"Îmi e silă"! Votul din Senat în cazul lui Gabriel Oprea l-a scos din minţi pe Godină

”Am voie să spun ce simt? Îmi e silă! În rest...ucidere din culpă, abuz în serviciu sau altă infracţiune? Habar nu am şi nici nu e treaba mea să desluşesc asta, e treaba altora, a unora care, din păcate, nu au fost lăsaţi să o facă”, conchide poliţistul din Braşov.

Fostul vicepremier Gabriel Oprea nu poate fi urmărit penal pentru ucidere din culpă în dosarul morţii poliţistului Bogdan Gigină, a decis luni plenul Senatului. Decizia a fost luată de Senat cu 73 de voturi "împotriva" solicitării DNA şi doar 45 voturi "pentru", 6 voturi anulate. Votul a fost secret cu bile, potrivit regulamentului.

CITEŞTE AICI ÎN ÎNTREGIME REACŢIA LUI GODINĂ

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
godina,
vot,
senat,
sila

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.