Imaginile incoştienţei în Prahova, în vreme de coronavirus: cozi uriaşe la instituţiile publice

Postat la 16 martie 2020 1376 afişări

Imaginile incoştienţei în Prahova, în vreme de coronavirus: cozi uriaşe la instituţiile publice

Zeci de persoane au venit, luni, la Casa de Pensii şi la Agenţia pentru ocuparea forţei de muncă Prahova, cele două instituţii funcţionând în aceeaşi clădire. Oamenii au intrat pe rând şi au aşteptat minute în şir, afară, uni doar ca să pună o întrebare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Directorul AJOFM Prahova, Cristina Stoichici, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că încă de la prima oră s-a înregistrat aglomeraţie. Aproximativ 50 de persoane erau venite pentru diverse probleme.

„Încă de săptămâna trecută am luat măsura să intre pe rând. Luni dimineaţă au fost aproximativ 50 de oameni care aveau nevoie la trei instituţii. S-au format trei coloane şi au intrat pe rând. Noi avem toate ghişeele deschise, şi anume cinci. Am ordonat rândurile, dar se pare că au fost şi pensionari care nu au avut urgenţă”, a declarat Stoichici.

Potrivit acesteia cele mai multe persoane au venit pentru vize.

„De azi dimineaţă (luni . nr.r) şi până acum au fost în total aproximativ 60 de persoane. Oamenii nu citesc vor să întrebe personal”, a afirmat directorul AJOFM Prahova.

În aceeaşi clădire funcţionează şi Casa de Pensii, dar şi AJPIS Prahova.

Reprezentanţii Casei de Pensii Prahova au precizat că multe dintre persoanele care au fost luni au venit „doar să întrebe”.

„Vin cu acte de depus, vin pentru ajutoare de deces. Dar vin şi să întrebe”, a declarat Graţiela Chiţu, de la Casa de Pensii Prahova.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
prahova,
institutii,
cozi,
imagini

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.