Imagini în premieră de la emisiunea de mâine “Românii au talent”

Autor: Ana Raduta Postat la 15 martie 2012 20 afişări

Ediţia de vineri, 16 martie, a show-ului “Romanii au talent” se anunţă a fi extreme de tensionată.

Demonstraţia unui grup de karatişti din Cluj a făcut-o pe Andra să stea cu mâinile la ochi în cea mai mare parte a numărului lor. Punctul culminant a fost reprezentat de momentul în care un măr aflat pe abdomenul unuia dintre concurenţi a fost tăiat cu sabia. Tensiunea a fost la fel de mare şi atunci când unul dintre concurenţi a tăiat castravetele pe care un altul îl sprijinea cu bărbia de piept.

Din cea de-a cincea ediţie a showului nu lipsesc nici divergenţele între juraţi. Andra şi Mihai Petre vor avea o discuţie aprinsă în privinţa unei concurente de numai 11 ani. Deşi Mihai este de părere că numărul ei nu are nimic special, Andra susţine că fetiţa are o voce nemaipomenită pentru vârsta ei şi este noua Maria Tănase a României. Pe aceeaşI scenă vor mai urca sculptori în gheaţă şi în fructe, instrumentişti, acrobatţI sau biciclişti.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
“Românii au talent”,
show,
ProTV
/actualitate/imagini-in-premiera-de-la-emisiunea-de-maine-romanii-au-talent-9401874
9401874
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.