IKEA se extinde în decembrie pe Calea Victoriei

Autor: Ioana Matei Postat la 19 decembrie 2016 3121 afişări

IKEA se extinde în decembrie pe Calea Victoriei

IKEA deschide anul acesta un spaţiu în Centrul Bucureştiului – acesta nu reprezintă un punct de vânzare, ci un loc în care, potrivit informaţiilor trimise de reprezentanţii companiei, ”îşi dau întâlnire soluţiile pentru acasă şi atmosfera de sărbătoare. Sub denumirea IKEA Popas Urban, spaţiul se va afla pe Calea Victoriei nr. 46, între 21 decembrie şi 29 ianuarie 2017. 

 

„Motto-ul Catalogului IKEA 2017 „Pentru oameni, nu consumatori” ne-a inspirat să aducem tot ceea ce ne reprezintă mai aproape de cât mai mulţi oameni. Ne place să-i surprindem cu idei pline de energie pentru toate momentele importante din viaţa lor de zi cu zi acasă. Pentru asta a fost creat IKEA POPAS URBAN: ca să oferim experienţă de relaxare pentru zilele de iarnă, un loc de întâlnire, în care toată lumea e invitată să se oprească, să ia un loc şi să exploreze soluţiile pentru diferite zone ale casei,” spune Daniela Stoican, PR Manager IKEA România. 

 

În cadrul acestui spaţiu, vizitatorii vor avea ocazia să participe la ateliere şi evenimente cu tematici diferite, reprezentative pentru IKEA. Intrarea este gratuită.

 

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.