Igas intrebat daca stie unde se afla Dinel Staicu: Nu pot da o informatie corecta in acest moment

Postat la 08 aprilie 2011 10 afişări

Ministrul Internelor, Traian Igas, a declarat, joi seara, ca nu poate prezenta "o informatie corecta" in acest moment legat de locul in care se afla Dinel Staicu, dat in urmarire internationala, si a apreciat ca pentru schimbarea numelui acestuia nu a fost incalcata legea, fiind respectata procedura.

Intrebat de jurnalisti, intr-o conferinta de presa sustinuta la Guvern, daca stie unde se afla Dinel Staicu, ministrul a raspuns negativ. " Nu pot sa dau o informatie corecta in acest moment unde se afla domnul Staicu. In ceea ce priveste schimbarea numelui, atunci cand o persoana solicita aceasta, practic in termen de zece zile se produce toata instiintarea sau tot acest demers trebuie publicat in termen de zece zile. Practic, asta s-a intamplat si in acest caz, nu s-a incalcat legea, au fost explicatii suficient de bine dat de catre reprezentantii politiei ", a spus Igas.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dinel staicu,
igas,
fuga,
condamnare
/actualitate/igas-intrebat-daca-stie-unde-se-afla-dinel-staicu-nu-pot-da-o-informatie-corecta-in-acest-moment-8138524
8138524
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.