Ideea genială prin care un şomer american a devenit milionar

Postat la 13 decembrie 2015 892 afişări

Un american plonjeaza in apele de pe terenurile de golf din Florida si recupereaza mingile, pe care le curata si le vinde. Ideea i-a adus milioane de dolari, scrie directmatin.fr.

Ideea genială prin care un şomer american a devenit milionar

Glenn Berger a explicat ca a inceput sa faca acest lucru acum aproape 15 ani, cand era in somaj tehnic iar ca acum este milionar.  A imbracat un costum de scufundari, si-a luat masca si tubul de respirat si a intrat in apa sa pescuiasca mingile de golf pierdute. El afirma ca a recuperat in total intre 1,3 si 1,7 milioane de mingi anual, pe care le-a curatat chimic si le-a vandut administratorilor de terenuri de golf.

Stiind ca pretul unei mingi "readuse la viata" este de un dolar, se pare ca Glenn a adunat o mica avere de-a lungul timpului datorita contractelor semnate cu cateva zeci de terenuri de golf din Florida.

Insa aceasta activitate, oricat de profitabila si originala ar fi, presupune si unele riscuri. Glenn Berger spune ca a gasit de toate in apele din Florida: bineinteles mingi de golf, dar si carucioare pentru acest sport, carcase de pasari si masini de tuns iarba. Americanul s-a aflat in adancuri alaturi de pesti si broaste testoase si uneori de aligatori si serpi. Sunt pericole despre care nu ii place sa vorbeasca.

Cititi mai multe pe www.stirileprotv.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ideea-geniala-prin-care-un-somer-american-a-devenit-milionar-14918268
14918268
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.