Idee românească – pantofi de 17 milioane de dolari cu peste 200 de diamante. Pielea suflată cu aur are garanţie pe viaţă

Postat la 07 octombrie 2018 82 afişări

Idee românească – pantofi de 17 milioane de dolari cu peste 200 de diamante. Pielea suflată cu aur are garanţie pe viaţă

O româncă stabilită în Marea Britanie a creat cei mai scumpi pantofi din lume. Perechea, unică pe glob, costă 17 milioane de dolari şi este lucrată din piele fină şi bătută cu peste două sute de diamante. Printre ele, şi două nestemate de câte 15 carate.

Pantofii sunt expuşi la Dubai, alături de alături de alte încălţări de zeci de mii de dolari, informează digi24.ro.

 

Hemant Karamchandani, bijutier: „Sunt cei mai scumpi pantofi din lume, ornaţi cu diamante de 100 de carate, toate de o claritate absolută, ceea ce-i face foarte scumpi. Toate aceste diamante sunt montate în aur alb”.

 

Maria Majari, director de creaţie companie de pantofi: „Lansăm cele trei piese laolaltă, alături de cei mai scumpi pantofi din lume. Perechile sunt realizate din diamante, rubine, perle şi aur”.

 

Cumpărătorul pantofilor exclusivişti va avea parte de un tratament preferenţial. Pielea suflată cu aur are garanţie pe viaţă, iar odată ce se deteriorează, va fi înlocuită gratuit de compania producătoare.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.