Iaşi: O femeie care a mers să îşi rezolve o problemă la Primărie a făcut infarct şi a murit

Autor: Laura Buciu Postat la 04 februarie 2021 319 afişări

O femeie de 68 de ani, care a mers, joi, la Primăria Iaşi, pentru a rezolva o problemă juridică, a făcut infarct şi a murit.

Iaşi: O femeie care a mers să îşi rezolve o problemă la Primărie a făcut infarct şi a murit

Femeia în vârstă de 68 de ani s-a dus, joi, la Primăria Iaşi, pentru a rezolva o problemă de natură fiscală, care viza regimul juridic al locuinţei în urma decesului soţului, survenit în urmă cu circa două luni.

Reprezentanţii Primăriei Iaşi spun că femeia a fost îndrumată, de poliţistul local care asigură accesul contribuabililor în Corpul B al Primăriei, să meargă la camera 3 de la etajul 1.

„Persoana s-a aşezat pe un scaun pentru a-şi pregăti documentele în vederea rezolvării problemei pentru care venise. La un moment dat, angajaţii din cadrul Compartimentului Registratură Persoane Fizice al Centrului de Informaţii pentru Cetăţeni au auzit scaunul căzând şi, împreună cu mai mulţi contribuabili aflaţi în incintă, au intervenit în ajutorul femeii. Întrucât aceasta nu răspundea ajutorului oferit, un contribuabil a început să realizeze manevre de resuscitare, anume masaj cardiac. În acelaşi timp a fost apelat numărul unic de urgenţe 112 în vederea anunţării evenimentului”, au transmis reprezentanţii Primăriei Iaşi, într-un comunicat de presă.

Echipajul medical a început manevrele de resuscitare imediat, însă după aproximativ 40 de minute a fost declarat decesul.

Din informaţiile primite de angajaţii Primăriei Iaşi de la o vecină care o însoţea pe femeie, aceasta avea antecedente medicale, respectiv afecţiuni cardiace, de care avea cunoştinţă şi medicul de familie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mort,
infarct,
primărie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.