Iaciu, SIF4: Predarea controlului asupra SIF Muntenia va fi doar cu acordul acţionarilor

Autor: Roxana Pricop Postat la 19 februarie 2013 32 afişări

Trecerea SIF Muntenia, cu active în gestiune de peste un miliard de lei, sub controlul indirect al SIF Banat-Crişana ar putea aduce o situaţie mai bună, însă aceast transfer nu se poate realiza fără acordul acţionarilor SIF Muntenia, este de părere Gheorghe Iaciu, proprietarul complexului comercial Doraly din Afumaţi şi cel mai mare acţionar al SIF Muntenia.

Trecerea SIF Muntenia, cu active în gestiune de peste un miliard de lei, sub controlul indirect al SIF Banat-Crişana ar putea aduce o situaţie mai bună, însă aceast transfer nu se poate realiza fără acordul acţionarilor SIF Muntenia, este de părere Gheorghe Iaciu, proprietarul complexului comercial Doraly din Afumaţi şi cel mai mare acţionar al SIF Muntenia. Dragoş Bîlteanu, preşedintele SIF Banat-Crişana, a anunţat vineri, 15 februarie, pe bursă că societatea pe care o conduce are intenţia de a prelua controlul SAI Muntenia Invest de la Grupul Financiar Muntenia, societate condusă de Gabriel Filimon, directorul executiv al SAI Muntenia Invest. Din iulie 2012, Gabriel Filimon este în conflict deschis cu omul de afaceri Gheorghe Iaciu după ce acesta din urmă a schimbat Consiliul Reprezentanţilor Acţionarilor SIF Muntenia înlocuind membrii susţinuţi de Filimon cu propriii oameni.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/iaciu-sif4-predarea-controlului-asupra-sif-muntenia-va-fi-doar-cu-acordul-actionarilor-10575211
10575211
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.