I-a aratat unei cersetoare ca a castigat la loto, iar apoi a scapat biletul. Ce a urmat este o lectie de viata

Postat la 19 martie 2016 286 afişări

Sa ai un bilet la loto si acesta sa fie castigator este cu siguranta visul oricui, dar cum reactioneaza cu adevarat oamenii atunci cand stiu ca cineva a castigat, dar si-a pierdut biletul in fata lor.

I-a aratat unei cersetoare ca a castigat la loto, iar apoi a scapat biletul. Ce a urmat este o lectie de viata

 JoshPalerLin, celebru pentru filmuletele sale de pe Youtube, a pus in practica de aceasta data un experiment cu un bilet castigator la loto. Tanarul s-a prefacut ca nu are o moneda ca sa vada daca a castigat sau nu asa ca le-a cerut ajutorul oamenilor pe care i-a intalnit pe strada.

Onestitatea si sinceritatea sunt doua lucruri de care oamenii ar trebui sa fie constienti mereu, dar din pacate nu este asa. Dupa ce au vazut ca a castigat o suma importanta la loterie, tanarul s-a prefacut ca scapa biletul din mana, cei mai multi l-au luat pur si simplu si l-au bagat in buzunar.

Cititi mai multe pe www.stirileprotv.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bilet,
castigare,
loto,
cersetor,
lectie,
viata
/actualitate/i-a-aratat-unei-cersetoare-ca-a-castigat-la-loto-iar-apoi-a-scapat-biletul-ce-a-urmat-este-o-lectie-de-viata-15121155
15121155
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.