61 de morţi după prăbuşirea unui avion de pasageri în sudul Rusiei. FOTO, VIDEO

Postat la 19 martie 2016 92 afişări

Un avion de pasageri s-a prăbuşit, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, pe aeroportul din oraşul rus Rostov-pe-Don, incidentul soldându-se cu moartea celor 61 de persoane aflate la bord, anunţă autorităţile ruse, conform BBC News online.

61 de morţi după prăbuşirea unui avion de pasageri în sudul Rusiei. FOTO, VIDEO

 Avionul de tip Boeing 737-800, aparţinând companiei FlyDubai, s-a prăbuşit la aterizare, în jurul orei 3.50 (2.50, ora României), pe aeroportul din oraşul rus Rostov-pe-Don.

Aeronava venea din Dubai (Emiratele Arabe Unite) şi avea la bord 55 de pasageri şi şase membri ai echipajului. Autorităţile ruse au anunţat că nu există supravieţuitori.

Anchetatorii nu au stabilit clar care sunt cauzele incidentului aviatic, dar vizibilitatea era redusă şi vântul bătea puternic în zona aeroportului din Rostov-pe-Don.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
avion,
prabusire,
pasageri,
rusia,
decese,
video,
aeroport
/actualitate/61-de-morti-dupa-prabusirea-unui-avion-de-pasageri-in-sudul-rusiei-foto-video-15121173
15121173
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.