Hunedoara: Fetiţă de 6 ani, lovită de o maşină pe trotuar

Autor: Cosmin Pirv Postat la 29 ianuarie 2022 130 afişări

O fetiţă de 6 ani, care se afla împreună cu mama sa pe trotuar pe o stradă din Petroşani, judeţul Hunedoara, a fost lovită sâmbătă de o maşină.

Hunedoara: Fetiţă de 6 ani, lovită de o maşină pe trotuar

Potrivit IPJ Hunedoara, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la 112 cu privire la producerea unui accident pe strada 1 Decembrie 1918 din Petroşani.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că un bărbat de 29 de ani, din municipiul Petroşani, în timp ce conducea un autoturism, din motive medicale, a pătruns pe trotuarul din faţa unui imobil, moment în care a acroşat o fetiţă în vârstă de 6 ani care se afla împreună cu mama sa.

În urma accidentului, şoferul a murit, iar fetiţa a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
accident,
fetiţă,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.