Hugo Chavez, omagiat solemn după şapte zile de la deces

Postat la 13 martie 2013 48 afişări

Guvernul Venezuelei şi preşedintele interimar Nicolas Maduro au participat marţi la un omagiu solemn dedicat "spiritului etern" al fostului preşedinte Hugo Chavez şi celebrat în capela Academiei Militare din Caracas, după o săptămână de la decesul acestuia, la data de 5 martie.

Hugo Chavez, omagiat solemn după şapte zile de la deces

 La ora locală 16.25 (22.25, ora României), ora oficială a morţii fostului preşedinte, o trompetă a sunat, marcând începerea unei ceremonii religioase.

"El (ne) binecuvântează şi este însărcinat să binecuvânteze patria noastră", a declarat Maduro într-un scurt discurs pronunţat în faţa sicriului fostului preşedinte, tot mai "divinizat" de către succesorii politici.

"Ei au încercat să profaneze onoarea sa. Ei nu au putut să o facă în timpul vieţii sale. Ei au încercat să profaneze spiritul său etern. Ei nu vor mai putea", a adăugat succesorul lui Chavez, îndemnându-i pe detractorii fostului preşedinte să-şi reprime "furia şi ranchiuna".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/hugo-chavez-omagiat-solemn-dupa-sapte-zile-de-la-deces-10664171
10664171
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.