Huffington Post laudă atracţiile turistice ale României aflate "în afara drumurilor deja bătătorite"

Postat la 31 decembrie 2011 42 afişări

Site-ul american Huffington Post prezintă într-un articol, intitulat "România, în afara drumurilor deja bătătorite", o serie de atracţii turistice, de la cafenelele din Bucureşti la staţiunile montane.

Remarcând că România este adesea percepută negativ, în asociere cu "ţiganii nomazi" sau "haitele de câini vagabonzi", autoarea articolului, Jeanine Barone, reporter specializat în călătorii, atrage atenţia asupra principalelor atracţii turistice ale ţării. "Se pare că acestea sunt centrate adesea pe situri medievale şi biserici fortificate. Dar am descoperit o altă Românie, o ţară cu văi bucolice, sate de munte cu privelişti panoramice, vinuri bune, parcuri înverzite şi hoteluri şic", spune aceasta, pe site-ul Huffington Post.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/huffington-post-lauda-atractiile-turistice-ale-romaniei-aflate-in-afara-drumurilor-deja-batatorite-9113478
9113478
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.