HUAWEI FreeClip, confort şi performanţe pentru afaceri de succes

Postat la 30 ianuarie 2024 38 afişări

Dacă eşti pasionat de tehnologie şi îţi place să integrezi cele mai noi gadget-uri în viaţa de zi cu zi pentru a obţine cele mai bune performanţe, a venit momentul să descoperi noile căşti HUAWEI FreeClip. Sunt accesoriul ideal pentru şedinţele online prelungite, dar şi pentru activităţile sportive sau de divertisment. Construite pentru cei aflaţi în permanentă mişcare, HUAWEI FreeClip pun accent pe confort, tehnologii revoluţionare şi experienţe audio de top şi le găseşti în oferta HUAWEI Store.

HUAWEI FreeClip, o premieră în lumea tehnologiei

În primul rând, trebuie să ştii că HUAWEI FreeClip aduc tehnologii în premieră pentru întreaga industrie. Cercetarea şi dezvoltarea acestor căşti open-ear, primele din portofoliul producătorului, s-a desfăşurat pe parcursul a trei ani, perioadă în care s-au derulat peste 10.000 de teste. Fiecare dintre căşti este compusă din trei segmente, care împreună cântăresc doar 5.6 grame: Comfort Bean, Acoustic Ball şi C-bridge Design. Capetele care se ataşează de ureche au formă de bob de fasole, respectiv de bilă, şi sunt realizate din material TPU, flexibil, durabil, care nu produce alergii ale pielii. C-bridge Design este elementul de legătură dintre aceste capete şi este confecţionat din nichel-titan, aliaj foarte elastic şi rezistent. Acest sistem are rolul de a asigura stabilitatea căştilor prin ataşarea lor de urechi, dar fără a bloca în totalitate canalul auditiv. Astfel, confortul din timpul utilizării prelungite este la cel mai înalt nivel. 

Design-ul ergonomic nu este singura premieră pe care o aduc HUAWEI FreeClip în lumea tehnologiei. Funcţia inteligentă Smart Wear Detection rezolvă problema încurcării căştilor pentru urechea stângă sau dreaptă. În timpul utilizării, indiferent de casca pe care o utilizezi, detectarea modului de amplasare se face în mod automat.

Performanţe audio de top cu HUAWEI FreeClip

Tehnologia Open-ear Listening, prezentă la HUAWEI FreeClip, este responsabilă pentru performanţele audio. Aceasta se bazează pe două componente – Dual Magnetic Circuit Moving Coil Unit şi sistemul Reverse Sound Waves – care lucrează în tandem pentru a îmbunătăţi claritatea audio. Unitatea de înaltă precizie cu magnet dual asigură capabilităţi îmbunătăţite ale difuzoarelor, sunetul fiind unul puternic şi cu tonuri nuanţate în funcţie de muzica redată. Sistemul Reverse Sound Waves îţi va permite să te bucuri de ajustarea inteligentă a volumului şi anulează, în acelaşi timp, în mod subtil fluctuaţiile de sunet. Astfel, cele două componente îmbunătăţesc experienţele de ascultare. HUAWEI FreeClip au proiectate şi două orificii acustice care compensează şi reduc pierderea de sunete.  

Nici în privinţa duratei de viaţă a bateriei nu va trebui să-ţi faci griji. La o singură încărcare, noile căşti pot fi folosite neîntrerupt până la opt ore pentru a asculta muzică, cinci ore pentru convorbiri şi până la 36 de ore cu ajutorul carcasei de încărcare. Alimentarea se face prin fir, în maximum 40 de minute, dar şi wireless. Căştile au certificare IP54 de rezistenţă la apă, praf şi transpiraţie. Pe lângă toate aceste caracteristici, HUAWEI FreeClip se pot conecta în acelaşi timp la două dispozitive, cum ar fi telefonul şi noua tabletă HUAWEI MatePad Pro 13.2” sau laptopul HUAWEI MateBook D 16 2024

HUAWEI FreeClip, în variantele de culoare Black şi Purple, pot fi achiziţionate la preţul de 999 lei, în limita stocului disponibil. La achiziţia din HUAWEI Store beneficiezi de livrare gratuită şi rapidă, plata în 6 rate fără dobândă, puncte de loialitate, dar şi multe alte beneficii, printre care se numără HUAWEI Loss Care sau garanţia extinsă. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Huawei,
FreeClip,
Smart Wear Detection,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.