Huawei Consumer Business Group are de la începutul acestui an un nou şef. Whisky Wangwei, country manager Huawei CBG: „Anticipăm anul acesta o creştere a vânzărilor cu 20-30%. Vrem să continuăm să creştem”

Autor: Ioana Matei Postat la 04 februarie 2020 125 afişări

Huawei Consumer Business Group are de la începutul acestui an un nou şef. Whisky Wangwei, country manager Huawei CBG: „Anticipăm anul acesta o creştere a vânzărilor cu 20-30%. Vrem să continuăm să creştem”

Huawei Consumer Business Group, divizia responsabilă de comercializarea dispozitivelor Huawei în România are un nou country manager. Astfel, la conducerea companiei a fost numit recent Whisky Wangwei, care îl înlocuieşte pe Zachary Jianglinchao, prezent în acest rol din februarie 2018. Noul executiv al diviziei destinate consumatorilor a Huawei a lucrat anterior în Australia timp de doi ani, iar înainte a fost în Malaysia, Singapore, Indonezia.

„Este o ţară foarte frumoasă, cu oameni deschişi şi prietenoşi. Ca să fiu sincer, Australia nu este chiar atât de deschisă şi există o lipsă de competiţie. Internetul broadband este foarte scump acolo, tarifele de internet sunt foarte mari - cred că este una dintre cele mai scumpe ţări din lume la acest capitol, din cauza lipsei competiţiei. Cred că România are un mediu mai bun - sunt foarte deschişi şi încurajează competiţia - cred că este bine pentru dezvoltare, dar şi pentru consumatori, ei se pot bucura de un preţ mai bun pentru cele mai recente tehnologii”, observă el, referindu-se la piaţa locală.

Cota de piaţă a smartphone-urilor Huawei a ajuns în România la 30%, potrivit datelor GfK, citate de executivul de la Huawei. „Anul acesta vrem să îmbunătăţim cota de piaţă, vom avea mai multe centre de servicii.  Anticipăm o creştere de 20-30% pe baza rezultatelor de anul trecut; vrem o cotă de piaţă mai mare de 30%. Vrem să continuăm să creştem.”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
huawei,
business,
manager,
crestere,
incepere,
sef,
vanzari,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.