Huawei câştigă lupta cu SUA în Europa: Comisia Europeană nu interzice echipamentele Huawei Techonologies

Postat la 23 martie 2019 174 afişări

Comisia Europeană va solicita săptămâna viitoare ţărilor UE să colaboreze mai mult în privinţa riscurilor de securitate cibernetică legate de reţelele 5G, dar va ignora apelurile din SUA pentru interzicerea echipamentelor Huawei Technologies, relatează Reuters.

Huawei câştigă lupta cu SUA în Europa: Comisia Europeană nu interzice echipamentele Huawei Techonologies

Vice-preşedintele Comisiei Europene Andrus Ansip, reponsabil cu sectorul digital, îşi va prezenta recomandările, în acest sens, marţi.

Statele Unite au făcut lobby în Europa pentru a bloca folosirea echipamentelor Huawei, invocând posibilitatea ca acestea să fie folosite de guvernul chinez pentru spionaj. Huawei a respins categoric acuzaţiile şi la începutul acestei luni a dat în judecată guvernul SUA.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comisie,
huawei,
sua

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.