Huawei Ascend D - cel mai rapid smartphone quad-core?

Postat la 28 februarie 2012 46 afişări

Huawei Ascend D este acum în mod oficial primul telefon quad-core din oferta producătorului coreean, promovat de companie drept cel mai rapid smartphone din lume.

Ţinând cont de faptul că Ascend D are la bază un chipset dezvoltat chiar de Huawei, afirmaţia companiei nu mai pare chiar atât de uşor de etichetat ca artificiu de marketing, fiind nevoie teste practice pentru a verifica performanţele noului chipset. Din punct de vedere tehnic, Huawei K3V2 este un chipset quad-core cu frecvenţă de funcţionare de 1.2 GHz, în timp ce alternativa Tegra 3 a celor de la Nvidia poate urca până la 1.4 GHz (1.5GHz în mod single-threead).

Cititi mai multe pe www.go4it.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MWC,
Huawei Ascend D,
smartphone quad-core
/actualitate/huawei-ascend-d-cel-mai-rapid-smartphone-quad-core-9352082
9352082
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.