Huawei a inaugurat un centru de inovare la Paris. Compania şi-a propus să investească 2 milioane de euro pe an pentru a construi un ecosistem colaborativ cu IMM-urile

Autor: Ioana Matei Postat la 17 noiembrie 2023 24 afişări

Huawei a inaugurat un centru de inovare la Paris. Compania şi-a propus să investească  2 milioane de euro pe an pentru a construi un ecosistem colaborativ cu IMM-urile

Huawei a găzduit săptămâna aceasta la Paris, Ziua Inovării, pe tema Inovarea IMM-urilor: Deblocarea viitorului economic al Europei. Potrivit informaţiilor oferite de reprezentanţii companiei, evenimentul a reunit specialişti din Europa pentru a discuta despre cum să lucreze împreună pentru ca IMM-urile să prospere. În timpul evenimentului, Huawei a anunţat deschiderea Centrului de Inovare de la Paris, care va servi drept platformă pentru continuarea colaborării dintre Huawei şi partenerii săi.

În comentariile sale, Vicky Zhang, vicepreşedintele Huawei pentru comunicare corporativă, a declarat: ,,Doar lucrând împreună putem construi un ecosistem sănătos care să permită economiei europene să prospere”. Împreună cu partenerii săi din domeniul IMM-urilor, HD Rain şi Ubudu, Huawei a anunţat apoi deschiderea Centrului de Inovare din Paris. Kenneth Fredriksen, vicepreşedinte senior al Huawei Europa, a declarat: ,,În urmă cu treizeci de ani, Huawei era o companie mică. Astăzi, sunt mândru să anunţ că Huawei îşi va lansa Centrul de Inovare de la Paris. Fie că vorbim despre o organizaţie consacrată sau de un IMM, aceasta este o platformă care îi va ajuta pe toţi partenerii noştri să prospere”.

Huawei va investi peste 2 milioane de euro anual în Centrul de Inovare de la Paris şi îşi va deschide platforma de peste 80 de scenarii industriale pentru parteneri. Centrul nu numai că va încuraja schimbul de cunoştinţe şi inovarea comună, dar va oferi, de asemenea, resurse profesionale pentru integrare, verificare şi sprijin pentru lansarea pe piaţă. Cu un sistem de asistenţă end-to-end pentru parteneri, acest Centru de Inovare va fi o actualizare a Huawei's Paris OpenLab, care a deservit peste 200 de parteneri din 2018.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.