Hotelurile marca Hilton deţinute de Apex Alliance pregătesc noi variante de servit micul dejun şi intervale mari de timp între cazările în aceeaşi camera. ” Industria va începe să crească în vară, dar sectorul turistic va scădea cu 80% în acest an”

Autor: Roxana Rosu Postat la 08 mai 2020 98 afişări

Cele trei hoteluri dezvoltate şi administrate de Apex Alliance Hotel Management în Bucureşti - Hilton Garden Inn Old Town, Hilton Garden Inn Bucharest Airport şi Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca – vor lua o serie de măsuri sporite de siguranţă pentru a putea primi clienţi după ridicarea restricţiilor, printre ele fiind noi proceduri de dezinfecţie şi opţiunea ca turiştii să îşi facă singuri curăţenie în camere.

Hotelurile marca Hilton deţinute de Apex Alliance pregătesc noi variante de servit micul dejun şi intervale mari de timp între cazările în aceeaşi camera. ” Industria va începe să crească în vară, dar  sectorul turistic va scădea cu 80% în acest an”

Cele trei hoteluri dezvoltate şi administrate de Apex Alliance Hotel Management în Bucureşti - Hilton Garden Inn Old Town, Hilton Garden Inn Bucharest Airport şi Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca – vor lua o serie de măsuri sporite de siguranţă pentru a putea primi clienţi după ridicarea restricţiilor, printre ele fiind noi proceduri de dezinfecţie şi opţiunea ca turiştii să îşi facă singuri curăţenie în camere.

 “Pandemia COVID-19 va schimba clar industria turismului, mai mult decât orice eveniment important din istoria recentă. Vom vedea modernizări ale hotelurilor şi schimbări în proceduri şi concepte. Lumea se schimbă şi trebuie să ne adaptăm, oferind oaspeţilor noştri toate măsurile de precauţie de care au nevoie, la un preţ corect. Ne aşteptăm ca industria să înceapă să crească în vară, dar, în ansamblu, estimăm că sectorul turistic va înregistra o scădere cu 80% în acest an faţă de 2019. Este o parte a economiei care angajează peste 230.000 de oameni în România şi are nevoie de un sprijin puternic din partea guvernului în această perioadă”,  a declarat Gerhard Erasmus, CEO Apex Alliance Hotel Management.

Cele trei unităţi au în total 678 de camere, care vor fi dezinfectate de o companie certificată înainte de primi din nou turişti.

Clienţii care aleg să îşi cureţe singuri camerele vor câştiga puncte în conturile lor de membri, pe care le pot transforma ulterior în reduceri la cazările următoare sau la restaurantele hotelurilor.

În cazul în care oaspeţii optează pentru serviciile de curăţenie oferite de hotel, angajaţii care se ocupă de acest lucru vor purta echipament de protecţie.

Una dintre cele mai importante măsuri de siguranţă este păstrarea unui interval de 3 zile (72 de ore) înainte de cazarea următorului oaspete într-o cameră.

De asemenea, hotelurile vor introduce un nou concept de mic dejun şi de room service cu ambalaje de unică folosinţă, comandă prin telefon sau la restaurant, care va reduce contactul cu ceilalţi clienţi.

 “Ultimele două luni au fost o perioadă cum nu am mai întâlnit niciodată în sectorul turistic. Am făcut toate eforturile posibile pentru a păstra cât mai multe locuri de muncă în hotelurile noastre şi pentru a asigura bunăstarea şi siguranţa angajaţilor noştri şi a familiilor lor. Odată ce se va încheia pandemia, ne aşteptăm ca cererea pentru cazare să crească din nou, chiar dacă într-un ritm mai lent. Planul nostru este să reîncepem operaţiunile cu acelaşi entuziasm şi aceeaşi dedicare ca întotdeauna, dar şi cu măsuri excepţionale de siguranţă prin care ne încredinţăm că oaspeţii noştri se pot bucura de una dintre cele mai sigure vacanţe în hotelurile noastre”.

Alte măsuri includ verificarea  temperaturii angajaţilor şi a simptomelor respiratorii,  gestionarea cozilor formate de turişti prin markere pe podea, pentru a asigura o distanţare de cel puţin un metru şi reaşezarea meselor în restaurant (odată cu redeschiderea) pentru a asigura o distanţă de cel puţin un metru între mese, dar şi între scaunele aşezate la aceeaşi masă.

Pe lângă cele trei hoteluri care sunt complet funcţionale, Apex Alliance Hotel Management dezvoltă în prezent alte două unităţi în Bucureşti - Autograph by Marriott şi Moxy by Marriott, ambele situate în zona Centrului Vechi, oferind peste 300 de camere în total.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
hoteluri,
cazare,
hilton,
industrie

ALEPH STORY: Piaţa imobiliară fierbe: Preţurile apartamentelor cresc de la o lună la alta. O discuţie cu Dana Ciriperu, Ziarul Financiar şi Dan Pavel, Aleph News

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.