Hotelul Rex din Mamaia, inchis in sezonul de vara

Postat la 18 iulie 2011 73 afişări

Hotelul de cinci stele Rex din statiunea Mamaia, controlat de familia Adamescu, va fi inchis pe toata perioada sezonului de vara pentru realizarea unor "re¬pa¬ratii capitale", asa cum apare pe site-ul hotelului, dupa incendiul care a avut loc in februarie anul acesta.

In urma acestui incendiu acoperisul, mansarda si mo¬bilierul din mai multe camere de la ultimul etaj al hotelului au fost distruse."Dupa incidentul neplacut care a avut loc (incen¬diul - n.red.), singura solutie a fost sa inchidem hotelul pen¬tru lucrari de renovare. Nu pot preciza valoarea investitiei pe care o vom face, aceste date sunt confidentiale", a declarat Simona Lazar, directorul ho¬te¬lu¬lui de cinci stele de pe litoral.

Costul pentru constructia de la zero a unei camere de cinci stele se ridica la 100.000 de euro, potrivit datelor din piata. Hotelul Rex, cu o capacitate totala de 102 camere, este unul dintre cele mai luxoase hoteluri de la mare, in care se cazau oameni de afaceri romani, vedete si fotbalisti.

Intrebata de ZF cand se va redeschide unitatea de lux, Simona Lazar a precizat ca nu se stie data exacta la care se va redeschide. "Faptul ca avem hotelul in¬chis aduce anumite pierderi, dar speram ca vom recu¬pe¬ra la deschiderea hotelului, ce va arata de zece ori mai bine."

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Hotelul Rex,
Mamaia,
sezon
/actualitate/hotelul-rex-din-mamaia-inchis-in-sezonul-de-vara-8503846
8503846
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.