Hotelul Radisson Blue din Bucureşti are un nou director general

Postat la 28 martie 2014 31 afişări

Hotelul Radisson Blu din Bucureşti are un nou director general, Bert Fol, fost manager într-un hotel de lux din Moscova, numit la conducerea unităţii în locul lui Yilmaz Yildirimlar, care a fost promovat ca director regional Park Inn by Radisson în Rusia.

Hotelul Radisson Blue din Bucureşti are un nou director general

 "Bert Fol beneficiază de o îndelungată experienţă de peste 30 de ani în domeniul hotelier, din care mai bine de 22 de ani ocupând funcţia de director general în cadrul unora dintre cele mai importante lanţuri hoteliere internaţionale. Fol este în prezent un membru valoros al echipei Carlson Rezidor Hotel Group. Până la momentul actual acesta a ocupat poziţia de general manager în cadrul unuia dintre cele mai luxoase hoteluri de cinci stele din Moscova", se arată într-un comunicat al Radisson Blu, cel mai mare hotel de cinci stele din România.

Yilmaz Yildirimlar a condus hotelul Radisson Blue pentru o perioadă de aproape 5 ani.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/hotelul-radisson-blue-din-bucuresti-are-un-nou-director-general-12350234
12350234
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.