Tăriceanu îi scrie lui Antonescu: Nu mai înfiinţez un nou partid liberal, ci o platformă economică

Postat la 27 martie 2014 180 afişări

Călin Popescu Tăriceanu i-a trimis liderului PNL Crin Antonescu o scrisoare deschisă în care anunţă că nu va mai înfiinţa un nou partid liberal, pentru a nu afecta scorul PNL la europarlamentare, şi îl acuză pe liderul liberal că nu are un proiect şi că "îi serveşte" lui Băsescu bucăţi din partid.

Tăriceanu îi scrie lui Antonescu: Nu mai înfiinţez un nou partid liberal, ci o platformă economică

 "În urma consultărilor pe care le-am avut cu mai mulţi colegi liberali, dar şi cu susţinători ai PNL şi ai liberalismului, am ajuns la concluzia că înfiinţarea unui nou partid politic nu este oportună în acest moment. Apariţia unei noi formaţiuni pe scena politică ar produce un nou conflict major la nivelul celor care îmbrăţişează valorile liberale, ceea ce ar adânci şi mai mult criza din interiorul partidului. Din loialitate şi preţuire faţă de principiile şi valorile liberale, nu vreau în niciun caz să periclitez şansele PNL în alegerile europarlamentare", susţine Tăriceanu într-un "Apel pentru viitorul PNL" adresat lui Crin Antonescu.

Actualul preşedinte al Senatului anunţă că a înfiinţat Platforma Economică Liberală, "o structură de care Partidul Naţional Liberal are nevoie dacă vrea să revină la guvernare".

"Această mişcare are ca principal scop promovarea unui program economic pentru dezvoltarea României, având la bază viziunea liberală. România are şansa de a deveni cea de-a şaptea putere a Europei, iar eforturile noastre trebuie concentrate în atingerea acestui potenţial", susţine Tăriceanu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/tariceanu-ii-scrie-lui-antonescu-nu-mai-infiintez-un-nou-partid-liberal-ci-o-platforma-economica-12346377
12346377
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.