Hossu: Reducerea liniara cu 25% a salariilor in sistemul bugetar este neconstitutionala

Postat la 14 mai 2010 12 afişări

Reducerea liniara cu 25% a salariilor in sistemul bugetar este o masura neconstitutionala, intrucat incalca legea contractelor colective de munca, astfel ca aceasta masura nu poate fi impusa prin lege, a declarat vineri presedintele Cartel Alfa, Bogdan Hossu.

"Reducerea liniara a salariilor este o masura neconstitutionala. Exista o decizie a Curtii Constitutionale legata de acest lucru de acum un an-un an si jumatate, (...) care prevede clar ca o asemenea decizie nu este valabila", a spus Hossu, dupa o intalnire la care au participat cu mai multi reprezentanti ai sindicatelor si oficiali din Ministerul Finantelor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/hossu-reducerea-liniara-cu-25-a-salariilor-in-sistemul-bugetar-este-neconstitutionala-6119833
6119833
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.