Hornbach investeşte 27 de milioane de euro într-un nou magazin. În ce oraş a fost deschisă noua unitate

Autor: Andra Stroe Postat la 13 iulie 2021 219 afişări

Hornbach investeşte 27 de milioane de euro într-un nou magazin. În ce oraş a fost deschisă noua unitate

Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, se extinde pe piaţa din România şi anunţă inaugurarea celui de-al optulea magazin, la Cluj-Napoca. „Inaugurarea noului nostru magazin reconfirmă faptul că România este una dintre pieţele atractive pentru dezvoltarea Grupului Hornbach la nivel internaţional. De asemenea, ne continuăm strategia de extindere prin deschiderea de magazine de mari dimensiuni în oraşe din ţară unde autorităţile dau dovadă de o implicare ridicată în dezvoltarea comunităţii şi vizăm inaugurarea unei noi locaţii în Constanţa“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, director general Hornbach România, într-un comunicat.

Investiţia totală în noul nostru magazin s-a situat la 27 milioane de euro, sumă ce include şi stocul iniţial de marfă. „Astfel, prin inaugurarea acestui magazin, investiţiile totale ale companiei în România au ajuns la 202,2 milioane de euro“, adaugă Rusu.

Potrivit informaţiilor oferite de reprezentantul companiei, decizia de a deschide un nou magazin în Cluj-Napoca a fost determinată de faptul că acesta este un oraş cu peste 300.000 de locuitori, cu o evoluţie economică pozitivă şi cu un potenţial constant de atragere a fondurilor europene, în ultimii ani. De asemenea, zonele limitrofe aflate în plină dezvoltare au reprezentat un aspect important ce a cântărit în strategia de expansiune.

Magazinul Hornbach Cluj-Napoca este amplasat pe un teren de 4,1 hectare şi are o suprafaţă totală de cca. 23.000 de metri pătraţi. Acesta cuprinde şi zone speciale, aşa cum este cazul celei dedicate produselor de Grădină şi ZOO ce ocupă un spaţiu de 5.200 metri pătraţi, dar şi zona de Drive In, cu o suprafaţă de 6.900 de metri pătraţi. Unitatea cuprinde departamente pentru un sortiment vast de produse destinate construcţiei sau amenajării unei locuinţe şi nu numai, de la produse electrice, materiale de construcţii, feronerie, gresie şi pardoseli, până la decoraţiuni interioare, un centru de înrămări tablouri şi unul de mixat vopsele şi o expoziţie cu articole destinate băilor.

Noul magazin va pune la dispoziţia clujenilor toate serviciile existente în locaţiile din România, printre acestea numărându-se cele de montaj, debitare lemn, confecţionare perdele, înrămări tablouri şi transport.

De altfel, pe lângă magazinul fizic, clienţii din Cluj-Napoca şi din toată ţara au acces la un sortiment extins de produse şi în magazinul online.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
magazin,
hornbach,
deschidere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.