Horea Uioreanu, judecat pentru că ar fi cerut informaţii despre supravegherea sa de la un subofiţer SRI

Postat la 07 iulie 2014 25 afişări

Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, a fost trimis în judecată de procurorii DNA într-un nou dosar, în care este acuzat că ar fi cerut informaţii despre supravegherea sa de la un subofiţer SRI, care i-ar fi cerut să îl ajute să se transfere la SIE.

Horea Uioreanu, judecat pentru că ar fi cerut informaţii despre supravegherea sa de la un subofiţer SRI

 Procurorii militari din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie l-au trimis în judecată pe Horea-Dorin Uioreanu, arestat în altă cauză, la data faptelor preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, pentru instigare la săvârşirea infracţiunii de folosire în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, săvârşită în formă continuată, se arată într-un comunicat de presă al DNA transmis luni agenţiei MEDIAFAX.

În acelaşi dosar, procurorii au sesizat instanţa de judecată cu acordurile de recunoaştere a vinovăţiei de către Anca Elena Albu, la data faptelor subofiţer în cadrul Serviciului Român de Informaţii - Direcţia Judeţeană de Informaţii Cluj, acuzată de folosire în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, săvârşită în formă continuată şi de către mama acesteia, Silvia Bălaj, acuzată de complicitate la această infracţiune.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/horea-uioreanu-judecat-pentru-ca-ar-fi-cerut-informatii-despre-supravegherea-sa-de-la-un-subofiter-sri-12899987
12899987
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.