HORA cere Guvernului să trateze corect industria hotelurilor şi restaurantelor. Organizaţia solicită o evaluare obiectivă a restricţionării activităţii acestora

Autor: Simona Chirciu Postat la 06 octombrie 2020 63 afişări

HORA (Organizaţia Patronală a Hotelurilor şi Restaurantelor din România) a trimis o adresă oficială mai multor demnitari din fruntea statului, marţi, prin care solicită ca industria să fie tratată corect de către autorităţi, în contextul în care a avut pierderi mari din cauza pandemiei de COVID-19. 

 

HORA este autoritatea reprezentativă a industriei ospitalităţii româneşti, ce are misiunea de a susţine şi de a promova interesele şi valorile comune ale membrilor săi, pe plan naţional şi internaţional.   

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.