Hidroelectrica, cea mai profitabilă companie de stat din România, iese la ”vânătoare” de şefi. Se caută 5 directori cu ”expunere politică şi sindicală”

Postat la 10 aprilie 2019 138 afişări

Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică şi cea mai profitabilă companie de stat din România, a anunţat că a început procesul de recrutare pentru cei 5 membri ai directoratului companiei, demers realizat prin intermediul consultanţilor companiei cu activităţi în domeniul resurselor umane Pluri Consultants.

Hidroelectrica, cea mai profitabilă companie de stat din România, iese la ”vânătoare” de şefi. Se caută 5 directori cu ”expunere politică şi sindicală”

”Societatea de Producere a Energiei Electrice în Hidrocentrale Hidroelectrica S.A. alături de expertul său în recrutarea resurselor umane Pluri Consultants România S.R.L. anunţă declanşarea procedurii de recrutare şi selecţie de candidaţi pentru nominalizarea în vederea numirii membrilor Directoratului său. Procesul de recrutare şi selecţie are ca scop identificarea, recrutarea şi selectarea celor mai potriviţi candidaţi pentru ocuparea a 5 (cinci) posturi de membri ai Directoratului S.P.E.E.H. Hidroelectrica S.A”, se arată în anunţul de recrutare publicat pe site-ul Hidroelectrica.

 

Procesul de recrutare se realizează în baza OUG 109/ 2011, celebra ordonanţă de introducere a managementului privat la stat, prin care factorul politic a tot schimbat în ultimii ani conducerea executivă a companiilor de stat.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companie,
hidroelectrica,
romania,
politica

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.