Hidroelectrica a prelungit cu două luni mandatele directoratului, inclusiv pe al lui Bogdan Badea, director general

Autor: Liviu Popescu Postat la 29 iulie 2023 68 afişări

Hidroelectrica a prelungit cu două luni mandatele directoratului, inclusiv pe al lui Bogdan Badea, director general

Hidroelectrica (simbol bursier H2O), cel mai mare producător de hidroenergie din Europa de Est, a anunţat vineri seară la Bursa de Valori Bucureşti că a prelungi cu două luni mandatele directorilor.

“Hidroelectrica informează acţionarii şi investitorii asupra faptului că, în cadrul şedinţei din data de 28 iulie 2023, Consiliul de Supraveghere a hotărât prelungirea mandatelor membrilor actuali provizorii ai Directoratului Hidroelectrica, respectiv : dl. Bogdan-Nicolae Badea, dl. Marian Bratu, dl. Răzvan Ionuţ-Pataliu, dl. Andrei Dominic Gerea şi dl Cristian Vlădoianu, începând cu data de 7 august 2023, pe o durata de 2 luni sau până la desemnarea unor noi membri ai Directoratului Hidroelectrica selectaţi în condiţiile prevăzute de OUG 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, daca selecţia se finalizează înainte de termenul menţionat”.

Hidroelectrica are o capitalizare de 50,4 mld. lei iar vineri seară acţiunile au închis la 112,9 lei.​

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.