Hatton despre Mayweather: Ce contează că eşti cel mai bun din lume dacă toţi te consideră nesuferit?

Autor: Leila Bolat Postat la 11 mai 2015 760 afişări

Fostul pugilist englez Ricky Hatton a declarat că Floyd Mayweather este considerat de mulţi un nesuferit şi a povestit că în 2007, în timpul ce amândoi se deplasau cu avioanele private, americanul i-a cerut pilotului să depăşească avionul britanicului, doar pentru a-şi satisface orgoliul.

Cei doi făceau deplasări cu avioanele private, în 2007, pentru a promova meciul pe care îl aveau programat la 8 decembrie. Mayweather s-a enervat după ce avionul lui Hatton a aterizat pe aeroportul din Michigan înaintea avionului său şi era hotărât ca un astfel de lucru să nu se mai întâmple.

"Ce contează că eşti cel mai bun boxer din lume dacă toţi te consideră un nesuferit? În timpul unei deplasări, la câteva minute după decolare, stăteam de vorbă cu însoţitorii mei şi beam ceva, când pilotul mi-a făcut semn să mă apropii de el. «Hei, Ricky, ascultă-l pe idiotul ăsta». A dat mai tare volumul la staţie şi l-am auzit prin staţie pe Floyd certându-se cu pilotul, în avionul care se afla în spatele nostru: «Nu îl las pe rahatul ăla să ajungă acolo înaintea mea, depăşeşte-i!». «Nu putem să facem asta, domnule». «Depăşeşte-l pe tâmpitul ăla. Eu sunt campionul. Eu trebuie să ajung primul la New York. Te plătesc cât vrei»", a relatat Hatton pentru The Sun, conform dailymail.co.uk.

Floyd Mayweather l-a învins pe Hatton prin KO tehnic, la 8 decembrie 2007, la Las Vegas.

La 2 mai, Mayweather l-a învins la puncte pe filipinezul Manny Pacquiao, tot la Las Vegas, într-un meci la categoria supermijlocie.

Floyd Mayweather, în vârstă de 37 de ani, este neînvins acum în 48 de meciuri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BOX,
HATTON,
MAYWEATHER
/actualitate/hatton-despre-mayweather-ce-conteaza-ca-esti-cel-mai-bun-din-lume-daca-toti-te-considera-nesuferit-14246068
14246068
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.