Harta cresterilor de pret la intretinere

Postat la 23 iunie 2010 14 afişări

Primarii marilor orase din tară cauta solutii pentru compensarea eliminarii subventiilor guvernamentale la apa calda si caldura. Sorin Oprescu, primarul unui Bucuresti bogat, ii poate ajuta doar pe cetatenii cu venituri medii nete sub pragul de 1.500 de lei pe membru de familie.

Retragerea subventiilor guvernamentale pentru apa calda si caldura va arunca in aer facturile bucureştenilor. Primaria Capitalei a stabilit preturile nesubventionate pentru apa calda si caldura.

Potrivit cifrelor municipalitatii, pretul cu TVA al apei calde va creste de la 119 lei la 298 de lei gigacaloria. Pretul energiei termice pentru incalzire creste de la 119 lei pe gigacalorie la 167 pe gigacalorie. Pentru un apartament mediu din Bucuresti (2,5 camere), calculele arata ca intretinerea medie lunara (apa caldă si incalzire) se va mari cu 72%.

Mai multe amanunte pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/harta-cresterilor-de-pret-la-intretinere-6440021
6440021
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.