Harman Connects You to great opportunities

Autor: Ioana Matei Postat la 29 septembrie 2020 368 afişări

Harman Connects You to great opportunities

HARMAN România

Motivaţie:

HARMAN România şi-a propus să sprijine lupta împotriva noului coronavirus şi a efectelor negative ale acestuia asupra mediului socio-economic.

Descrierea proiectului:

A existat o campanie internă, desfăşurată de HARMAN România cu scopul de a sprijini lupta împotriva noului coronavirus. Campania a avut două componente – o donaţie de 15.000 euro din partea companiei şi o strângere de fonduri internă cu ajutorul angajaţilor.

Campania internă s-a desfăşurat pe durata unei luni, angajaţii HARMAN având posibilitatea de a dona bani direct în contul fundaţiei, printr-un sistem plăţi online cu cardul. De-a lungul celor 30 de zile s-au implicat mai mult de jumătate din angajaţii HARMAN România şi o mare parte din angajaţii unuia dintre furnizorii interni. „Sistemul sanitar a fost cel mai greu încercat în toată această perioadă. Consider că fără implicarea activă a companiilor şi a societăţii civile, această criză ar fi fost mult mai greu de gestionat. De aceea, am ales să ne implicăm personal în acestă luptă. Mă bucur că echipa noastră, HARMAN Romania, îşi aduce şi individual contribuţia pentru un sistem sanitar mai bun”, spune Alexandru Moţoc, Managing Director HARMAN România.

Efecte:

Cei 15.000 euro donaţi de companie au fost folosiţi pentru cumpărarea de alcool  sanitar, măşti protectoare, combinezoane de protecţie, substanţe dezinfectante pentru mâini şi pentru suprafeţe şi mănuşi chirurgicale. Toate materialele au ajuns la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Marie Curie”. Suma strânsă de angajaţi se ridică la o valoare de 30.160 lei şi a fost utilizată în scopul construirii spitalului modular, în parteneriat cu organizaţia Dăruieşte Viaţă, care va acomoda 50 de paturi dedicate persoanelor diagnosticate cu cazuri severe.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.