HAOS pe Aeroportul Stansted de lângă Londra. Traficul aerian, perturbat de o furtună puternică

Autor: Mircea Olteanu Postat la 27 mai 2018 58 afişări

Traficul aerian pe aeroportul Stansted de lângă Londra a fost perturbat duminică dimineaţă după ce o furtună puternică însoţită de descărcări electrice a afectat sistemul de alimentare cu carburant, au anunţat autorităţile aeroportuare, potrivit cotidianului The Guardian.

Potrivit reprezentanţilor aeroportului, un fulger a afectat sistemul de alimentare cu carburant, care nu a fost funcţional pentru o perioadă în cursul dimineţii de duminică. Sistemul a fost repus în funcţiune, însă este posibil ca unele zboruri să înregistreze în continuare întârzieri, să fie redirecţionate sau anulate, au avertizat autorităţile aeroportuare.

Meteorologul Charlie Powell a declarat că au fost înregistrate "undeva între 15.000 şi 20.000 de fulgere în Marea Britanie în perioada nopţii".

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
M.BRITANIE,
AERIAN,
FURTUNĂ

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.