Haos într-o tabără de antrenament din Moscova: un soldat care s-a răzvrătit împotriva superiorilor a fost bătut până la moarte - ​VIDEO

Postat la 18 iulie 2023 36 afişări

Haos într-o tabără de antrenament din Moscova: un soldat care s-a răzvrătit împotriva superiorilor a fost bătut până la moarte - ​VIDEO

O ceartă în masă a izbucnit într-o tabără, pe un teren de antrenament militar de lângă Moscova, în timpul căreia un bărbat rus a fost bătut cu brutalitate până la moarte.

Confruntarea violentă a fost surprinsă de camerele de filmat şi distribuită pe Telegram, dezvăluind haosul tot mai mare din armata preşedintelui Vladimir Putin.

Cearta a izbucnit după ce un soldat cu contract a părăsit cazarma fără autorizaţie şi a fost apoi atacat de superiorii săi.

În timpul luptei, unii militari au scos cuţite şi mai mulţi au fost grav răniţi.

Un bărbat a fost declarat mort în spital, dar nu este clar dacă acesta este acelaşi soldat care a părăsit baza fără permisiune.

Între timp, generalul-maior Ivan Popov, care a comandat Armata a 58-a de arme combinate, a fost demis din comanda sa militară pentru că a denunţat situaţia complicată a soldaţilor ruşi pe frontul ucrainean.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
antrenament,
bataie,
moscova

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.