Hans Dewaele a preluat conducerea Procter & Gamble

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 05 februarie 2013 120 afişări

Hans Dewaele, vice preşedinte Caucaz şi Republicile din Asia Centrală a fost numit, începând cu 1 februarie 2013, vice preşedinte şi director general P&G pentru a conduce activitatea companiei din România şi pentru a coordona activitatea companiei din ţările din regiunea balcanilor (Bulgaria, Moldova, Serbia, Bosnia şi Herţegovina, Albania, Macedonia şi Kosovo).

Dewaele s-a alăturat echipei P&G în 1988 în cadrul departamentului de marketing în Jeddah, Arabia Saudită.În 1994 Dewaele a preluat pentru patru ani funcţia de marketing manager şi director de marketing în România, punând bazele acestui departament în România şi în ţările din regiunea balcanilor.

Ulterior, cariera sa a continuat în cadrul birourilor din Geneva, Elveţia (1998 - 2001), ca director de marketing pentru divizia de produse cosmetice, acoperind regiunea Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa.Începând cu 2001 şi până în prezent, Dewaele a ocupat numeroase poziţii care au implicat din ce în ce mai multe responsabilităţi în brand management-ul şi management-ul general al birourilor P&G din Algeria, Pakistan şi republicile din Asia Centrală ajungând ca în anul 2010 să fie numit vice preşedinte al Caucaz şi Republicile din Asia Centrală.

Sotirios Marinidis, vice preşedinte şi director general al P&G România din septembrie 2009 a fost numit începând cu data de 1 februarie 2013 vice preşedinte şi director general al P&G Rusia.

Cariera sa alături de P&G a debutat în iunie 1990 ca intern în departamentul de vânzări în Schwalbach, Germania, ocupând din luna august a aceluiaşi an funcţia de assistant brand manager, în departamentul de marketing.Marinidis a fost numit în perioada 2000 - 2005 director de marketing al P&G România, fiind localizat în Bucureşti, revenind după trei ani, pe poziţia de director general.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Hans Dewaele,
Procter & Gamble,
conducere
/actualitate/hans-dewaele-a-preluat-conducerea-procter-gamble-10543721
10543721
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.